Appelrijst

Een eenvoudig lunchgerechtje, met wat warmte en pittigheid die in dit jaargetijde wel welkom zijn.

Er was nog wat rijst met rozijnen over van de vorige dag, die heb ik met kokosmelk verwarmd. Stevig wat kerriekruiden en cajunkruiden (Fiddes Payne, goeie tip van Prakkie!) erdoor. Ondertussen een geschilde appel in plakjes de koekenpan bakken, is de appel gaar dan door de rijst roeren. Zelf ben ik allergisch voor rauwe appel dus de appel moet goed gegaard zijn, maar de appel-allergielozen onder ons zouden de appel vast ook meteen in de rijst kunnen mikken en even mee laten warmen. Scheelt weer  afwas!

Advertenties

Over Kat

Beginnende actieveling in de creatieve wereld, die graag haar maaksels aan de wereld wil laten zien.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s