UFO’s!

Mijn huis wordt overspoeld door UFO’s. Op de tafels, op de bank, verstopt in dozen en kisten, soms zelfs op de grond. En op mijn bureau, oh, mijn bureau al helemaal, die ligt vól met UFO’s.

Iedereen heeft er wel eens last van, UFO’s. Zeker mensen die veel met creatieve projectjes bezig zijn. Je weet wel, UFO’s, UnFinished Objects. Dat ligt maar en dat stapelt maar, tot je dr haast in omkomt. De term zag ik bij de blog Fabricwonderland, en werkelijk, ik vind ‘m geniaal. Ik kom nu in de verleiding om een lijst op te gaan stellen met welke UFO’s hier allemaal rondslingeren, maar die zou eindeloos zijn en daar zal ik jullie maar niet mee vermoeien. Laten we het erop houden dat er nog veel leuks aan zit te komen. Hoop ik dan.

Haar blog deed me ook meteen weer verlangen naar het maken van een quilt. Nu weet ik zelf ook wel dat dat een UFO van jewelste zou worden, dus dat ik daar voorlopig maar beter niet aan beginnen kan, maar toch… Dus ik doe een concessie. Ik mag één klein en simpel patchwork projectje doen, iets dat in ongeveer een dagdeel af te krijgen is. Maar wat dan?

Geen tas, want daar heb ik er al teveel van (en dan ook nog een UFO die een tas moet gaan worden). Geen theemuts, want ik drink niet genoeg thee (plus ik heb er al één). Geen tafelkleedjes, want die vind ik maar in de weg liggen. Niet iets om weg te geven, want dan ga ik zitten stressen dat het ook meteen goed moet zijn. Zucht… Iemand een idee?

En omdat een post zonder foto’s ook maar saai is, nog even een oude abstracte houtskooltekening met… een UFO (althans, dat zou je er in kunnen zien)! Die wél is afgemaakt:

Advertenties

Over Kat

Beginnende actieveling in de creatieve wereld, die graag haar maaksels aan de wereld wil laten zien.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s