Pasen!

En daarbij horen eieren, en bij eieren horen kippen:

Mijn ouders, zusje en broertje kregen elk een setje van twee matchende eierwarmers -want één kip is ook zo eenzaam- mét paaseitjes. De paasservetten die ik speciaal hiervoor had aangeschaft ben ik glad vergeten om bij het pakketje te doen, dus die zullen ongetwijfeld volgend jaar ergens opduiken. Haasjes waren met het Paasthema natuurlijk ook leuk geweest, maar omdat konijnenoren op je ei de rest van het jaar als een tang op een konijn, euh… varken, slaan werden het kippen.

Vrolijk Pasen!

Advertenties

Over Kat

Beginnende actieveling in de creatieve wereld, die graag haar maaksels aan de wereld wil laten zien.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Pasen!

 1. prakkie zegt:

  Hoi Kat,

  Ach, wat een lief dingetje is dat kippie… Maar ook wat mooi dat je dat zo verzorgd hebt! O, wat ben jij toch een lekker knutselende dame. En waren ze er blij mee?

  Vond trouwens wel leuk dat er in jouw stukje tekst van nog geen 4 regels een hele kinderboerderij voorbij komt: haas, konijn, varken, kip. En Kat zelf. Das ook knap!

  Ik dacht nog wel: een haas met konijnenoren…, daar zou zelfs Darwin van op hebben gekeken. Ik heb overigens wel eens haas gegeten (geen choco paashaas dan hè), vond ik geen feestje. Ik eet wel wild (ik bedoel niet van onstuimig, alles tegen plafond en muur), maar dan liever ree, wildzwijn. Of konijn!

  Niet verder vertellen, maar ik doe zo een Dodo in de pan. Recent onderzoek heeft uitgewezen dat die beesten moddervet waren (terwijl men altijd dacht dat het schrielkippen (schieldodo’s) waren). Ik wist al beter!

  “Sjaak, help eens even tillen!”

  Dag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s