Koekjes!

Vanwege mijn bij tijd en wijle ietwat korte aandachtsspanne (ook wel adhd genoemd) heb ik mij uiteraard niet de hele tijd met mn goede voornemens (zie onderstaande posts) bezig gehouden. Koekjes bakken, dat had ik al een tijdje niet gedaan, mooie reden om dat weer eens te gaan doen. Dat de vriezer nog steeds vol ligt met madeleines en cranberrymuffins maakt niets uit natuurlijk.

Nu ben ik nogal van het ‘uitproberen’ ende ‘variatie’, dus het koekjesdeeg werd uiteraard opgedeeld in vier verschillende varianten: sinaasappel, chocolade, kaneel en naturel (vanille). Voor het de oven in ging, was duidelijk te zien wat wat was, erna helaas niet (op de chocolade na), dus wie een keuze wil maken uit het assortiment moet de koekjes eerst even besnuffelen. Of gewoon blijven dooreten tot je de juiste smaak te pakken hebt. Dat kan natuurlijk ook.

Tijdens het bakken heb ik meteen een extra lading deeg gemaakt om in te vriezen, ik had nog sinaasappelrasp over en das natuurlijk zonde om weg te gooien. Het is (*tromgeroffel*) sinaasappel-chocolade-kaneelsmaak geworden, een variant die ik in de eerste lading nog had willen proberen, ware het niet dat die er niet meer tussen paste.

Achteraf herinnerde ik me nog, dat ik de chocoladekoekjes eigenlijk met chocopasta had willen proberen, maar dat is er bij ingeschoten, dus dat is iets voor een volgende keer.

Advertenties

Over Kat

Beginnende actieveling in de creatieve wereld, die graag haar maaksels aan de wereld wil laten zien.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s